Hopp til innholdet

Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger i senterets butikker:

Chica søker deltid

Vi søker etter en serviceinnstilt og blid selger som kan jobbe dagtid og kveldstid. Chica er en sko og veske butikk som spesialiserer seg  på matchende sko og vesker. Chica ble etablert  i 1987 og har hele tiden spesialisert seg på å ha sko og vesker ingen andre har. For mer informasjon besøk vår hjemmeside: www.chica-shoes.com

Søknaden sendes til Christian Ruden

E-mail: Christian@chica-as.no

W.B. Samson søker deltid 

Vi ser etter:

Du er en serviceinnstilt person med sans for struktur og orden, og som legger stolthet i arbeidet. Du er god på salg og kommunikasjon. Smilet sitter løst og dialogen med kunden kommer naturlig. Vi søker lagspillere med positiv energi. Interesse for mat, kaffe og bakevarer samt erfaring fra tilsvarende serveringssteder er selvfølgelig en stor bonus, men alt av nødvendig opplæring og produktkunnskap vil bli gitt.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et profesjonelt og stadig utviklende miljø, samt et nettverk av dyktige og faginteresserte kollegaer. Det gis grundig opplæring og det er utviklings- og karrieremuligheter i et ekspansivt miljø.

Hvis dette er av interesse så send søknad og CV til manglerud@samson.no eller jessica.hallden@samson.no  evt lever søknad i butikk.

Bjørklund søker deltid og sommerhjelp/ekstrahjelp

Ønsker du en spennende og morsom hverdag?

Bjørklund søker nå to nye ansatte. Én deltidsansatt til å jobbe 1-2 dager i uken og lørdag annenhver helg. Du må være tilgjengelig for å jobbe ekstra i ferier og i travle perioder som desember måned. Fint hvis du også har mulighet til å jobbe på dagtid innimellom. 

Vi søker også en sommerhjelp som kan jobbe både dagtid, kveldstid og helger gjennom ferien, og deretter bli ekstrahjelp.

Vi ser ryddige, pliktoppfyllende og ansvarsfulle personer med interesse for klokker og smykker. Du må like å selge og være serviceinnstilt og imøtekommende ovenfor våre kunder.

Arbeidsdagen vil bestå av:

  • Salg og kundebehandling
  • Varemottak
  • Varepåfylling 
  • Aktiv bruk av butikkdata

Vi kan love deg en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver! Det vil bli gitt opplæring i butikken.

Søkere må være over 20 år og gjerne ha butikkerfaring.

Søknad sendes på mail til: manglerud@bjorklund.no, merk den med søknad eller kom innom butikken med søknaden.

Tlf: 96 87 95 99

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: juni