Hopp til innholdet

Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger i senterets butikker:

VITA søker deltid

Vi søker etter en deltidsmedarbeider som kan jobbe et par kvelder i uka og annenhver lørdag. Det er også fint om vedkomne kan være tilgjengelig på dagtid.

Vi er interessert i å komme i kontakt med deg, som er flink med kunder og forstår begrepet ”service”, tåler et høyt tempo og likevel smiler.

Du vil få en spennende hverdag med opplæring innenfor mange forskjellige produkter, kurs innen helsekost, hårpleie og makeup. I tillegg lover vi deg et godt arbeidsmiljø og hyggelig kolleger.

Vi gleder oss til at du tar kontakt.

Henvend deg til: Hege Christophersen på tlf. 22 27 57 00 eller 97 16 30 48 eller send CV og søknad på mail til christophersendrift@gmail.com

W.B. Samson søker deltid 

Vi ser etter:
Du er en serviceinnstilt person med sans for struktur og orden, og som legger stolthet i arbeidet. Du er god på salg og kommunikasjon. Smilet sitter løst og dialogen med kunden kommer naturlig. Vi søker lagspillere med positiv energi. Interesse for mat, kaffe og bakevarer samt erfaring fra tilsvarende serveringssteder er selvfølgelig en stor bonus, men alt av nødvendig opplæring og produktkunnskap vil bli gitt.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et profesjonelt og stadig utviklende miljø, samt et nettverk av dyktige og faginteresserte kollegaer. Det gis grundig opplæring og det er utviklings- og karrieremuligheter i et ekspansivt miljø.

Hvis dette er av interesse så send søknad og CV til manglerud@samson.no eller jessica.hallden@samson.no  evt lever søknad i butikk.

Bjørklund søker deltid og sommerhjelp/ekstrahjelp

Ønsker du en spennende og morsom hverdag?

Bjørklund søker nå to nye ansatte. Én deltidsansatt til å jobbe 1-2 dager i uken og lørdag annenhver helg. Du må være tilgjengelig for å jobbe ekstra i ferier og i travle perioder som desember måned. Fint hvis du også har mulighet til å jobbe på dagtid innimellom. 

Vi søker også en sommerhjelp som kan jobbe både dagtid, kveldstid og helger gjennom ferien, og deretter bli ekstrahjelp.

Vi ser ryddige, pliktoppfyllende og ansvarsfulle personer med interesse for klokker og smykker. Du må like å selge og være serviceinnstilt og imøtekommende ovenfor våre kunder.

Arbeidsdagen vil bestå av:

·         Salg og kundebehandling

·         Varemottak

·         Varepåfylling 

·         Aktiv bruk av butikkdata

Vi kan love deg en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver! Det vil bli gitt opplæring i butikken.

Søkere må være over 20 år og gjerne ha butikkerfaring.

Søknad sendes på mail til: manglerud@bjorklund.no, merk den med søknad eller kom innom butikken med søknaden.

Tlf: 96 87 95 99

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: juni