Hopp til innholdet

Unn deg noe ekstra hos Manglerud Velvære


FOTTERAPI

Fotterapeutene hos Manglerud Velvære er alle autoriserte helsepersonell, og de er medlem av Norges fotterapiforbund.

Alle behandlinger starter med føttene i et deilig fotbad. Deretter vil de kartlegge hva som evt. er av problemer i foten, fjerne hard hud og hudsprekker, slipe tykke negler, fjerne fotvorter på en svært effektiv måte, korrigere nedgrodde/inngrodde negler.

Fjerner torner med skalpell eller et lite bor. Manglerud Velvære gir gjerne råd og veiledning av skotøy under behandling.

 

VIPPEEXTENTION

Glem alt om mascara og vippetang! De siste årene har vippeextensions blitt enormt populært! Dette er en forlengelse av egne naturlige vipper og gir lengre, fyldigere og tykkere vipper. Vippeextensions gir en naturlig look av lange, flotte øyevipper som alle kvinner drømmer om!

Manglerud Velvære tilbyr både «klassiske» for en naturlig look, eller «volum» for en mer dramatisk effekt.

 

HUDPLEIE

Hos manglerud Velvære får du en trygg behandling som er tilpasset din hud. De utfører gode behandlinger med dokumentert effekt. Kombinert med god hjemmebehandling oppnås det nesten alltid gode resultater.

 

Microneedling

Microneedling er en teknikk som hjelper med å redusere akne arr, alders flekker, ujevn hudtone og solskadet hud.

 

Thalgo

Thalgo er fransk og har utgangspunktet fra en lege som begynte å forske på bruk av alger til medisin. I dag er algene en essensiell del av produktene til Thalgo.

 

Exuviance

En avansert hudbehandling fra legene som oppdaget og tok patent på alfrahydroksyre teknologien (AHA). Exuviance behandlinger egner seg til alle hudtyper og er super som en enkel behandling eller som en kur.

 

MASSASJE

Mr. Wei er utdannet ved Guagxi medisinske universitet i Kina hvor han studerte kinesisk medisin og akupunktur. I Norge er han er medlem av NNH i tillegg til verdens organisasjon innen kinesisk ortopedi. Han tilbyr massasje som akupunktur, aroma oljemassasje, kinesisk massasje og kopping.

 

Les mer om de forskjellige behandlingene til Manglerud Velvære her:

http://www.manglerudvelvaere.no/behandlinger/

Bilde av en dame som blir massertBilde av dame som får lagt på vippeextensionsBilde av en dame som får hundbehandling