Hopp til innholdet

Senterets åpningstider

Vi følger nasjonale retningslinjer knyttet til Covid-19.
Senteret driftes med ordinære åpningstider 10-21 (10-19), men noen butikker har fortsatt midlertidige åpningstider fra kl. 10-19 (10-18). Se avvik under.

Ordinære åpningstider for senteret:

Kl. 10-21 (10-19)

Dagligvare:

  • Meny: 8-21 (9-19) *
  • Extra: 8-21 (9-19) *
  • Manglerud Frukt & Grønt: man-lør: 09-19, søn: 10-18

* Meny og Extra anbefaler kunder i risikogruppen å handle mellom kl. 08-09 da dette er tidspunktet med færrest kunder i butikk.

Vinmonopolet:

  • Mandag-fredag: 10-18, Lørdag: 10-15

Midlertidig avvikende åpningstider: 10-19 (10-18):

  • Bogerud Tekstil (ordinære åpningstider fra 1. august)
  • Herreavdelingen (ordinære åpningstider fra 1. august)
  • W.B. Samson (ordinære åpningstider fra 1. august)

Øvrige butikker har ordinære åpningstider.

Denne saken oppdateres jevnlig og vi gjør oppmerksom på at det kan være avvik.

Informasjon om vår beredskap og håndtering av Koronaviruset

Sikkerhet for våre kunder og ansatte er svært viktig for oss. Vår eier, OBOS Eiendom, følger nøye med på rådene til helsemyndighetene om forebygging av smitte. I tillegg har vi en egen sentral beredskapsgruppe og gode HMS-rutiner dersom det eventuelt skulle oppstå tilfeller.

Det er også iverksatt ekstra renhold og beredskapstiltak intensiveres ytterligere. Vi har montert hånddispensere med antibac på sentrale posisjoner slik at kunder kan rense hendene sine både før og etter handel. I tillegg blir overflater desinfisert annenhver time i senterets åpningstid, slik at dørhåndtak, heisknapper osv skal være så rene som mulig.

Disse beslutningene gjelder inntil videre. Vi følger situasjonen nøye og følger helsemyndighetenes råd og anbefalinger. Vi minner også om viktigheten av god håndhygiene og å holde god avstand til hverandre og de ansatte i butikken. Dersom du er forkjølet, har vært utsatt for mulig smitte etc. ønsker vi at du holder deg hjemme til du er helt frisk.

Hjemkjøring og klikk&hent

Mange av våre butikker tilbyr ekstraservice i disse dager for å bistå våre kunder på best mulig måte. Her finner du en oversikt over mulighetene som oppdateres fortløpende.