Hopp til innholdet

Vi teller ned til bryllup

Bli bedre kjent med brudeparet som skal gifte seg på Manglerud Senter lørdag 23. september.

Inviterer hele bydelen til bryllup på Manglerud Senter
Tidligere i år søkte senteret etter ett gifteklart par som kunne få sponset prest, lokasjon og en fantastisk bryllupspakke – nå er paret funnet og dato satt.

Vielsen finner sted lørdag 23. september kl. 12.30 i fellesarealet i 1.etg

Det var ikke tanken på gratis bryllup som gjorde at Paulina Aulie og Kristoffer Gregersen Skappel ville gifte seg på senteret, det var tanken på å kunne invitere absolutt hele nabolaget til deres store dag.

Det forelskede paret på 30 og 38 har vært kjærester i snart tre år. Paulina har bodd 14 steder i løpet av livet, og har aldri følt seg så velkommen som da hun kom til Manglerud.
–Atmosfæren og menneskene er helt fantastiske. Her skal vi bli gamle, sier Paulina

Familiehjem
Familien til Kristoffer har en lang tilknytning til området. Det var først hans besteforeldre som flyttet til rekkehus i Manglerudveien. Senere overtok moren huset. I år var det Kristoffer og Paulinas tur til å flytte inn i familiehjemmet. De er altså tredje generasjon som bor i rekkehuset, og de håper at det blir flere generasjoner etter dem også. Brudepar sitter på benk i en hageBrudepar sitter på benk i en hage
- Venner og familie synes at det er veldig gøy at vi skal gifte oss PÅ senteret. De tenker nok at vi er litt crazy, men vi tenker at det er veldig hyggelig er at det er plass til alle som vil være med å dele vår store dag 23. september, sier Kristoffer.


Mer enn et kjøpesenter
Senteret vil vise seg fram som mer enn bare butikker, men som et sted hvor livet skjer. De er åpne for flere lignende begivenheter i fremtiden.

-Senteret er en møteplass, hvor kunder og butikkansatte kjenner hverandre. Jeg har til og med fått brev i postkassen med klage når jeg flyttet på «benken» til en kunde i fellesarealet. Nærmiljøet er engasjert i nærsenteret sitt og nå skal de få oppleve kjærligheten på nært hold. Kanskje det neste blir dåp, forteller senterleder Pauline Johansen ved Manglerud Senter. 

 

Se facebookevent for bryllupet her

Det kommende ekteparet har besøkt flere av våre butikker! Se filmer på vår Instagram her

 

Vil du lese mer om bryllupet til Paulina og Kristoffer, se her.

 

Sist oppdatert 22.09.23